Dagdichter

voor bedrijven

Als opening. Voor tussendoor. Als conclusie. Om niet te vergeten.

Als Dagdichter ben ik de hele dag aanwezig op het evenement. Zichtbaar, door middel van korte interviews met genodigden. Of onzichtbaar, als vlieg op de muur observeer ik gesprekken en gebeurtenissen. Live verwerk ik al deze ervaringen tot een gloednieuwe tekst, die ik als slot van de dag voordraag. Geheel op maat, ritmisch en met humor.

Aanbod aan Nieuw Kabinet
Regio Zwolle stelt zich voor aan het nieuwe kabinet. Wat heeft deze bijzondere regio te bieden, en wat heeft zij nodig om groen te kunnen groeien? Tekst en stem: Sara van Gennip. Muziek: Renan Zelada. Beeld: Lancelot Video.

Prinsjesdag Regio Zwolle
Een performance op maat, voor de derde dinsdag van september. Na een analyse van de troonrede en miljoenennota door deskundigen, worden de effecten hiervan samengevat in een live performance samen met violiste Eva Traa.

Samen spreken we de dag en het programma van tevoren door, en is er ruimte om specifieke wensen qua thema door te geven. Daarna bepaalt de dag de inhoud: wordt het een reisverslag, een handleiding, een toekomstdroom? Elk evenement is anders. Elke dag een ander gedicht.

Naast het boeken van Sara als live Dagdichter zijn er uiteraard ook mogelijkheden voor audio, video of geschreven tekst. Neem contact op via: CONTACT

Tilt Inc. en Kasparov Finance & BI
Tilt slaat met Inc. een brug binnen het Brabantse landschap. Twee groeiende velden worden met elkaar verbonden. Het innovatieve bedrijfsleven én jong literair talent.